Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Τους πρώτους «εκπαιδευόμενους» υποδέχθηκε η Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας στις νέες εγκαταστάσεις της

CIMG2242_F17319.JPGΝέος κύκλος σεμιναρίων ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαρτίου, από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Το σεμινάριο με θέμα Τεχνικές Διαπραγμάτευσης είναι το πρώτο που υλοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονία, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο φορέων. Επίσης, είναι το πρώτο σεμινάριο που υλοποιείται στις νέες εγκαταστάσεις της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας που λειτουργεί στην πλατεία Ελευθερίας (στα παλιά γραφεία του Επιμελητηρίου).

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Αντιπρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ. Δημήτρης Σουμπενιώτης. Στην έναρξη του πρώτου σεμιναριακού κύκλου παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος υποδέχθηκε τα μέλη εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η επιλογή τους να παρακολουθήσουν το εν λόγω σεμινάριο θα αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική.

CIMG2213_F17270.JPG«Το ενδιαφέρον των μελών του Επιμελητηρίου για συμμετοχή στα σεμινάρια που υλοποιούμε σε συνεργασία με το ΠΑ.ΜΑΚ ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση και δεύτερων τμημάτων στις θεματικές ενότητες των «τεχνικών διαπραγματεύσεων» και «προσωπικής βελτίωσης» ώστε να ανταποκριθούμε στη ζήτηση που υπάρχει», σημείωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, μεταξύ άλλων, επεσήμανε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «σήμερα αρχίζει και τυπικά η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπρύτανη κ. Σουμπενιώτη γιατί κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ευόδωση αυτής της συνεργασίας». Τέλος, απευθυνόμενος στα μέλη, ο κ. Χατζηχριστοδούλου τα παρότρυνε να καταθέτουν τις απόψεις τους ώστε η Σχολή να ανταποκρίνεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό στις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Λαμβάνοντας το λόγο ο αντιπρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ. Δημήτρης Σουμπενιώτης σημείωσε ότι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ξεκίνησε τη λειτουργία του ως σεμιναριακό τμήμα του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης οπότε είναι στενή η σχέση του πανεπιστημίου με τους επιχειρηματίες. Τόνισε, δε, ότι σεμινάρια που απευθύνονται στην επιχειρηματική κοινότητα άπτονται του ιδιαίτερου αντικειμένου και ενδιαφέροντός τους. Επίσης, ο κ. Σουμπενιώτης αναφέρθηκε στο θέμα του σεμιναρίου, τονίζοντας ότι οι τεχνικές διαπραγμάτευσης είναι ένα εργαλείο απαραίτητο για τον κάθε επιχειρηματία γιατί αναλύει τους τρόπους με τους οποίους πρέπει οι επιχειρηματίες να διεκδικούν στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους.

Προηγούμενο Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Σεμιναρίων Επιμελητηριακής Σχολής, 24 Φεβ. 2010 18:30, 3ος όροφος Επιμελητηρίου Πιερίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας